Netfliks stigao u Crnu Goru, evo koliko košta i šta vam donosi

netflix
  • Autor onogost.me
  • 11.01.2016. u 11:33

Za sve one koje vijest da je Netfliks od nedavno dostupan u Crnoj Gori nije posebno zainteresovala, donosimo prednosti najpopularnije internet televizije. 

Naime, ova vodeća svjetska internet striming televizija je donijela nešto što do sada nijesmo imali-mnoštvo najpopularnijih serija, emisija i sjajne dokumentarne programe. Dakle, za jako nisku cijenu nećete više morati da tragate za novim epizodama vaše serije jer ćete sve imati na jednom mjestu. 

Šta je tačno Netfliks?

Netfliks mreža ima sadržaje koje možete da gledate na televizorima, preko računara ali i preko iOS, Android i Windows Phone aplikacija te Bly Ray i Set-top Boxes. Samo vam je potrebna internet konekcija. Možete da ih gledate i na više uređaja istovremeno i da pratite nešto iz njihove ponude koja je sastavljena od više od 10.000 filmova, serija, dokumentarnih programa, TV emisiija.

Prvo su vam uvijek ponuđeno noviteti i sadržaji koji su najpopularniji, a u pretrazi možete da tragate za nekim starijim izdanjima.

Netfliks ima i prevod na više od 20 jezika za sve te sadržaje, za sada našeg jezika nema, a vjerujemo da će ga uskoro uključiti u ponudu.

Koliko Netfliks košta?

Da biste koristili Netfliks kod nas potrebno je da imate aktivnu kreditnu karticu i da odaberete jedan od tri sistema pretplate.

7,99 eura za gledanje sadržaja na jednom uređaju u SD rezoluciji

9,99 eura za gledanje na 2 uređaja istovremeno i u HD rezoluciji

11,99 eura za najviše 4 uređaja, uz HD i Ultra HD rezoluciju

Blokbasteri bez reklama

Netfliks ne emituje reklame i korisnik u svakom trenutku može da otkaže pretplatu.

Imate mjesec dana probnog perioda, pa ukoliko vam se ponuda ne dopada, možete jednostavno da odustanete.

Netfliks se proslavio svojim originalnim serijama Breaking Bad, Orange Is New Black, House of Cards, Arested Development, Daredevil, Grace and Frankie i mnogim drugim, koje su popularne i u Crnoj Gori.

Netfliks je, prema posljednjim podacima, brojao više od 66 miliona pretplatnika u SAD-u, odnosno 69,2 miliona ukoliko se uračunaju i oni koji koriste besplatni probni period.

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci