“Ničim izazvan” ponovo u Nikšiću

nicim-izazvan
ana.rs
  • Autor onogost.me
  • 23.11.2015. u 11:13

Nakon nastupa na Lake festu, bend "Ničim izazvan" ponovo gostuje u našem gradu. 

Njihov nastup  zakazan je za nedjelju, 29. novembra s početkom u 22:30h u Montenegro pabu. 

“Ničim izazvan” je bend koji je formiran u proljeće 2011. Bend je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje.

Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka, čak i do flertovanja sa pankom.

Veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka.

Članovi benda su: Boris Bakalov (vokal), Bojan Gluvajić (vokal /gitara), Marko Leđenac (bubanj), Boriša Kuga (klavijatura), Mane Gluvajić (bas), Nemanja Vujović (gitara), Dragana Ilić (prateći vokal) i Igor Martinko (violina/truba/harmonika).

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".