Nikšićanin Aleksandar Zoranić snimio novu pjesmu i spot: Poslušajte “Ponovo sam živ”

img-e99ebde423276d5e2cc6f4f89f94ff30-v
Screenshot Youtube
  • Autor Marija Vujovic
  • 07.11.2018. u 21:02

Naš sugrađanin Aleksandar Zoranić ekranizovao je svoju novu pjesmu “Ponovo sam živ”, a ovih dana, kako je kazao za portal Onogošt, uživa u pozitivnim komentarima.

“”Ponovo sam živ” – naziv koji je dosta intrigantan i ljudi ga različito tumače, a ja samo mogu reći da sam možda po prvi put u životu živ što se tiče muzike i da sam upravo ovo ja, od muzike, teksta do spota”, više nego zadovoljan priča nam ovaj talentovani Nikšićanin, objašnjavajući kako je pjesma došla slučajno i “desila se ljubav na prvi pogled”.

“Pomovišući moj prošli singl “Nevolja” upoznajem jednu divnu osobu kojoj ime sve govori, riječ je o mom tekstopiscu i djevojci koja je radila pjesmu – Divna Milovanović. Tada se upoznajemo i slušam dosta pjesama koje je u tom trenutku imala kod sebe. Naime, ova moja nova pjesma je bila treća po redu i odmah sam joj rekao “to je ta, ne moram slušati dalje”. Priča ne bi možda ni bila od velike važnosti da se nije to desilo po prvi put u mom životu!”, prepričava nam Aleksandar.

 

 

U trenutku kada je čuo pjesmu, kako kaže, nije razmišljao da li je zabavna, narodna, rok, te se tako ovog puta našao u malo drugačijem žanru.

“Već ranije sam govorio kako za mene muzika nema granice i kako je dijelim na dobru i lošu. Mnogi me pitaju odkud ja u komercijalnijoj muzici, a ja im odgovorim da sam momak od 27 godina i da sam željan eksperimentisanja u muzici i životu”, jasan je on dodajući da uvijek kada piše ili kupuje tekst mora da osjeti tu neku prisnost, na način da je on sam ili da je neko njegov proživio ono o čemu se govori u pjesmi, te da je to najvažniji kriterijum.

Spot je i ovog puta radio Vedad Jašarević, i kako kaže Aleksandar, prvi komentari svjedoče da je urađen dobar posao.

“Drago mi je što smo ponovo pokazali da se spot može snimiti sa jednom djevojkom ili kao u mom slučaju, jednom malom glumicom koja ima pet godina, i da izazove burnu reakciju. Prikazali smo realnu priču jedne porodice i jednog oca koji živi za svoju ćerku i koji zbog nje mora da bude srećan i veseo. Moram priznati da jako volim djecu i odatle mi i inspiracija da snimim ovakav spot”, pojašnjava on.

Narednih 10 dana slijedi promovisanje numere u Crnoj Gori, a nakon toga će se nova Aleksandrova pjesma, koju je radio tim velikih profesionalaca, čuti na regionalnim TV i radio stanicama.

“Moram da se pohvalim, iako to nešto mnogo ne volim, da mi je na pjesmi radio gotovo cijeli bend Cece Ražnatović, dakle svi instrumenti su živi, prateći vokal je Suzana Dinić, snimanje vokala je bilo u njenom studiju, tako da sam ovoga puta i te kako proširio ekipu i napravio tim koji će uskoro pokazati još mnogo toga”, obećava nam on za kraj razgovora.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci