Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Otvorena sezona klupskih svirki u Nikšiću

vv
nightlife.24sata.rs
  • Autor onogost.me
  • 28.09.2015. u 09:06

Nastupom Vasil Hadžimanov benda u NK pub-u sinoć je zvanično je počela sezona klupskih svirki u Nikśiću.

Nakon 18 godina rada Vasil Hadžimanov bend  prvi put je nastupio pred nikšićkom publikom.

„Drago mi je što se i to desilo. Super je klub, svidja mi se ambijent.  Mi smo pozanti da sviramo i na festivalima, i u diskotekama i u pabovima. Uglavnom sviramo u velikim  gradovima, Beograd, Skoplje, Sarajevo, Podogorica, ali polako se ustaljuju klubovi iz nekih manjih mjesta i meni je uvijek drago da tu dođemo jer nas sluša svijet koji je željan muzike koja nije ova koja se servira svaki dan svuda i ispostavi se da je čak bolja publika nego u nekim većim gradovima“, kaže Vasil Hadžimanov.

U prepunom klubu, posjetioci su uživali uz tonove specifičnog jazz zvuka. Vasilova ideja o kombinovanju balkanskih tradicionalnih, folk ritmova i zapadnih, modernih muzičkih stilova (jazz, funk, rock, world music…) u njegovoj muzici je u potpunosti autentična i predstavlja nov pristup džez muzici.

Bend čine: Vasil Hadžimanov,(klavijature, klavir), Miroslav Tovirac (bas gitara), Bojan Ivković(perkusije), Branko Trijić (gitara) I Predrag Milutinović (bubjnevi)

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Audicija za muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ za nikšićke učenike održaće se u petak, 12. aprila, sa početkom u 19 časova, u sali Nikšićkog pozorišta.