Rok hitovi ispred Montenegro pub-a otvorili sezonu svirki

koncert
Marija Vujović
  • Autor onogost.me
  • 02.10.2016. u 06:08

Nikšić je sinoć dočekao studente u prepoznatljivom ritmu, onom po kojem je nadaleko poznat - kao grad rock and roll-a. 

Tradicionalnu žurku dobrodošlice, koje se svake godine održava 1. oktobra, a u organizaciji Montenegro pub-a otvorio je Vanja Radovanović sa svojim Miladin Šobić Tribute bendom.

Publika je pratila Vanju u stopu pjevajući najveće Šobićeve hitove, a zatim je nastavila zagrijavanje sa mladim nikšićkim sastavom Beer & Steel.

Isped tog benda Vuk Kankaraš kazao je da očekuje da će biti dobri domaćini i pokazati kako se pjeva u gradu piva i čelika, ali nije krio ni zadovoljstvo što nastupaju prije Atomskog skloništa.

“Mi njih veoma cijenimo kao, prije svega kao muzičare, zbog njihovih pjesama, tekstova, njihove biografije i načina na koji žive taj rock and roll”, dodao je Vuk.

 A, zatim je Atomsko sklonište zaista pokazalo kako se živi i svira rock and roll. Ređali su svoje hitove i činilo se da ni skoro dvosatni nastup nije bio dovoljan za Nikšićane.

Ipak, atmosferu do usijanja je doveo Alen Islamović.

On je za portal Onogošt kazao da je zadovoljan pozivom da pjeva pred nikšićkom publikom, pogotovo jer se radi o mladim ljudima.

“Vidim da ima ljudi, izgleda da su studenti došli u grad. Vidim da će biti lijepo, Atomci super sviraju i ja mislim da ću i ja odraditi svoj dio posla”, rekao je on uoči svog nastupa.

Zaboravi ako možes, A i ti me iznevjeri, Lipe cvatu, Đurđevdan – samo su neki od hitova Bijelog dugmeta kojima je Alen “zapalio” publiku, a ništa drugačije nije bilo ni sa njegovim novijim pjesmama.

Poželio je studentima uspješnu studijsku godinu, a zatim nastavio svirku do kasno u noć.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci