U nedjelju Đorđe David & Death Saw u Montenegro pabu

david
Montenegro pub
  • Autor onogost.me
  • 19.11.2015. u 11:49

U nedjelju, 22. novembra s početkom u 22:30h u Montenegro pabu nastupiće Đorđe David & Death Saw!  

Đorđe David, domaćoj publici dobro poznat kao frontmen kultnog benda Generacija 5, osnovao je bend Death Saw prije oko deset godina, ali je bend dobio ovo ime i ozbiljnije krenuo sa radom 2009. Godine.
Godinu dana kasnije izbacili su i album “Blood Avenger” sa 13 pesama od kojih su samo četiri na srpskom, a preostale na engleskom jeziku.
Hevimetal bend „Death Saw” ” ili „Smrtonosna testera” predvode pjevač Đorđe David i gitarista Aleksandar Mitrović Tomi.  U bendu su još Đorđe Golubović, basista, i Đele, bubnjar. 
Ulaz za nastup u Montenegro pabu je besplatan.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".