VIDEO: Pogledajte novi spot Nikšićanina Aleksandra Zoranića

21297832_120583762006642_1443203100_o
privatna arhiva
  • Autor Marija Vujovic
  • 17.09.2017. u 06:19

Naš sugrađanin, 26-godišnji Aleksandar Zoranić  primjer je da svoje snove ostvaruju oni koji vjeruju u njih, pa je tako ekranizacija njegovog trećeg singla „Nevolja“ urađena u jednoj od najmodernijih produkcija „Wave“, sa kojom rade najveće zvjezde sa prostora ex YU.

„Do spota i same pjesme došlo je uglavnom spontano,tako se i dešavaju najljepše stvari u životu. Muziku i tekst je radio Bane Opačić, aranžman Alek Aleksov i video produkciju Vedad Jašarević. Ponosan sam na ekipu i na svemu što smo svi zajedno uradili da pjesma ispane ovakva kakva jeste“, kaže zadovoljno ovaj talentovani momak.

Voli da radi sa dragim ljudima, pa u spotu, zajedno sa njim glumi njegova drugarica Milica. Spot je sniman u Crnoj Gori – Zip line-u,  Njegušima, Ada Bojani, šetalištu u Tivtu…Reakcijom ljudi, kaže, i više je nego zadovoljan.

„Mogu reci da su komentari za sada jako dobri, ima dosta pregleda, komentari na mojoj facebook stranici su dobri, ljudi koji su čuli imaju lijepe komentare, i to je ono što mi daje neku energiju i podsticaj da treba da se trudim i da je promovišem što je bolje moguće“, objašnjava Aleksandar.

 

 

U narednom peridu trudiće se, dodaje, da pjesmu što bolje ispromoviše u Crnoj Gori, a kasnije i u regionu.

„Želim da vidim kako će široka narodna masa reagovati na ovaj projekat, nadam se najboljem“, optimistično dodaje mladi Nikšićanin.

Muzikom se bavi od djetinjstva i, kako kaže, način življenja kojim će se truditi da živi dok bude imao inspiracije, želje i dok bude osjećao da tako treba.

„Još kroz osnovnu muzičku školu zavolio sam muziku. Ta me ljubav nije napustila do dan-danas, a nijesam ni ja nju. Imam 26 godina, iza sebe imam završen Fakultet za bezbjednost i diplomatiju, a muzika je moj način življenja. To je ljubav od malih nogu, a kako kažu, prva ljubav zaborava nema“, saljivo kaže Aleksandar.

Kasnije su uslijedili i ozbiljni festivali poput hercegnovskih Sunčanih skala, ali i raznih u regionu na kojima se kotirao sjajno, pa je na bugarskom osvojio prvo mjesto publike, a na makedonskom je bio drugoplasirani.

Iako diplomata po profesiji, ostvarenje u toj struci nije njegova ambicija.

„Imao sam planove da završim fakultet i da budem obrazovan čovjek. Želio sam sebi da dokažem da mogu da završim fakultet i da svoje obrazovanje podignem na viši nivo. Sada imam plan da živim život, muzika i ja – to je zivot“, završava razgovor za naš portal Aleksandar.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Djevojčice i dječaci iz Crne Gore, uzrasta od 12 do 14 godina, od ponedjeljka su dio međunarodnog žirija Evropske filmske akademije. Osnovci iz Nikšića, Rožaja i Žabljaka, zajedno sa svojim vršnjacima iz 42 evropske zemlje, putem online platforme gledaju filmove koji su nominovani za prestižnu Nagradu mlade publike.