(VIDEO) Poslušajte novu pjesmu mladog Nikšićanina

screenshot
 • Autor onogost.me
 • 13.02.2024. u 08:10
Bogdan Popović, mladi muzičar i naš sugrađanin, nakon deset mjeseci pauze, objavio je novi singl “Ulice Vole”.

Pjesma, kako komentariše, nešto novijim i energičnijim zvukom predstavlja osvježenje na sceni, a sa druge strane, ne odstupa od izvornih hip- hop smjernica.

Bogdan je kazao da je kroz publici poznatiji kao “Had”, a trenutno je, prema njegovim riječima, najmlađi u Crnoj Gori što se tiče ove vrste muzike.

Bogdan je prije dvije godine izdao album prvijenac “Trka pacova”.

“Iza sebe imam jedan album od šest pjesama, kao i dva spota. Nakon plasmana albuma pružila mi se prilika da radim sa Knowhere2run klikom iz Podgorice. Oni su zaduženi za izradu instrumentala na ovoj pjesmi. Takođe, sa njima sam realizovao dvije pjesme, od kojih jedna ima i spot”, kazao je nikšićki reper.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Predstavnici Vlade na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem postigli su dogovor sa Sindikatom prosvjete o povećanju plata. On je nakon sastanka kazao da su postigli održivo rješenje koje podrazumijeva 10 odsto bruto povećanje zarada od 1. jula, a od početka školske godine kumulativno povećanje 17 odsto neto. Sjutra će biti potpisan sporazum kojim će Vlada garantovati sve što je danas obećala, nakon čega će se oglasiti Glavni odbor Sindikata prosvjete.