Vranjković: Lake Fest je jedan od vodećih festivala u regionu

nikola_vranjkovic1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 10.07.2016. u 16:07

Nikola Vranjković je jedno od brojnih velikih imena, koje će nastupiti na šestom Lake Fest-u.

On će zauzeti binu 12. avgusta, a tim povodom rekao je da do sada nije propustio njedan Lake, te da festival kraj Krupca smatra jednim od vodećih u regionu.

”Lično, jako volim ovaj festival i još nijesam propustio nijedan. Bilo da sam na njemu kao ton majstor sa nekom grupom, bilo da nastupam ili sam prosto došao da odgledam neki od koncerata… Sigurno jedan od vodećih festivala u regionu”, rekao je Vranjković za portal Lake Fest-a.

Prema njegovim riječima, publika može očekivati svirku koja će predstavljati mali presjek dosadašnje karijere.

”Sviraćemo sat i po vremena, od najranijih Block Out pjesama do posljednjeg singla, koji sam snimio sa crnogorskim bendom Autogeni trening”, otkrio je.

Na pitanje da li priprema nešto specijalno za nastup pokraj Krupačkog jezera, Vranjković je odgovorio da će pored muzičara, tu biti i jako kvalitetna ekipa koja radi zvuk, video i svjetlo.

”Za mene je kad god uspijem da ih okupim na jednom mjestu to veoma specijalno”, rekao je u svom stilu poznati beogradski muzičar.

On je za sajt festivala podijelio i očekivanja.

”Znam da će biti dosta fanova, sudeći po mejlovima koje dobijam. Nadam se da ćemo uživati tokom nastupa i mi i publika”, poručio je Vranjković.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Takmičarka plesnog kluba "Rojal" iz Nikšića, Teodora Milović, osvojila je četvrto mjesto na svjetskom prvenstvu koje se održava u Skoplju, u Sjevernoj Makedoniji.