Registrovana 44 nova slučaja koronavirusa

IJZ
 • Autor onogost.me
 • 26.04.2023. u 16:27
U Crnoj Gori su, u posljednja 24 sata, registrovana 44 nova slučaja koronavirusa, a u tom periodu nije zabilježen nijedan smrtni ishod povezan sa kovid infekcijom.

Analizirana su 642 uzorka.

Novootkriveni slučajevi su iz Nikšića 14, Podgorice osam, Budve šest, Bara pet, Berana i Pljevalja po tri, a iz Bijelog Polja, Danilovgrada, Herceg Novog, Kotora i Šavnika po jedan.

Do 15 sati prijavljen oporavak 68 pacijenata.

Ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva COVID-19 u Crnoj Gori iznosi 377.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Od posljedica upotrebe duvanskih poizvoda u Crnoj Gori godišnje umre 2.000 ljudi, broj pušača se rapidno povećava, a stručnjaci se uzdaju u dopune Zakona o ograničenju duvanskih poizvoda koje bi trebalo da doprinesu da ova loša navika bude suzbijena u što većoj mjeri. Ovo su neke od ocjena sa konferencije koja je danas organizovana povodom obilježavanja “Svjetskog dana bez duvanskog dima”.
  Oko 150 Nikšićana juče je došlo na preventivni pregled kože koji je bio organizovan u Opštoj bolnici povodom Euromelanom skrining dana. Kako je za portal Onogošt kazala Ana Popović, dermatovenerolog onkolog i nacionalni koordinator Euromelanom kampanje, sumnja se da je kod 30 pregledanih otkriven maligni tumor kože.