Registrovana 62 nova slučaja koronavirusa

IJZ
 • Autor onogost.me
 • 03.11.2022. u 15:16
Na 783 anilizirana uzorka, u posljednja 24 časa, registrovana su 62 nova slučaja koronovirusa, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZ). U tom periodu nije bilo preminulih od kovid infekcije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG), druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana (srijeda 23.11.2022. godine) završile analizu i IJZCG dostavile rezultate za 702 uzorka na novi koronavirus.
  Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG), druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana (srijeda 23.11.2022. godine) završile analizu i IJZCG dostavile rezultate za 643 uzorka na novi koronavirus.
  Direktorica Instituta za ljekove i medicinska sredstva dr Snežana Mugoša, gostujući u emisiji Link, kazala je da je najveći izvor pojave falsifikovanih ljekova prodaja putem interneta, uključujući i društvene mreže. Kako je istakla, prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (SZO), 50 odsto ljekova koji se prodaju putem interneta je falsifikovano.