Tokom vikenda 54 nova slučaja koronavirusa

gov.me
 • Autor onogost.me
 • 24.04.2023. u 15:40
Tokom vikenda u Crnoj Gori registrovana su 54 nova slučaja koronavirusa, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje IJZ. Preminulih od posljedica kovida u tom periodu nije bilo. Prijavljen je oporavak kod još 64 pacijenata.

Iz Instituta za javno zdravlje (IJZ) saopšteno je da su njihove i druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije koronavirusom tokom subote i nedjelje završile analizu i dostavile rezultate za 729 uzoraka.

Novootkriveni slučajevi su iz Nikšića 25, Podgorice deset, Budve i Herceg Novog po četiri, Bara i Kotora po tri, iz Berana i sa Cetinja po dva i iz Pljevalja jedan.

Udio pozitivnih slučajeva u ukupnom broju testiranih za subotu i nedjelju je iznosio 7,4 odsto.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Od posljedica upotrebe duvanskih poizvoda u Crnoj Gori godišnje umre 2.000 ljudi, broj pušača se rapidno povećava, a stručnjaci se uzdaju u dopune Zakona o ograničenju duvanskih poizvoda koje bi trebalo da doprinesu da ova loša navika bude suzbijena u što većoj mjeri. Ovo su neke od ocjena sa konferencije koja je danas organizovana povodom obilježavanja “Svjetskog dana bez duvanskog dima”.
  Oko 150 Nikšićana juče je došlo na preventivni pregled kože koji je bio organizovan u Opštoj bolnici povodom Euromelanom skrining dana. Kako je za portal Onogošt kazala Ana Popović, dermatovenerolog onkolog i nacionalni koordinator Euromelanom kampanje, sumnja se da je kod 30 pregledanih otkriven maligni tumor kože.