Tokom vikenda registrovana 22 slučaja koronavirusa

gov.me
 • Autor onogost.me
 • 15.05.2023. u 17:07
U Crnoj Gori su tokom vikenda registrovana 22 nova slučaja koronavirusa, a u tom periodu nije zabilježen nijedan smrtni slučaj povezan sa kovid infekcijom.

Kako je saopšteno iz Instituta za javno zdravlje (IJZ), njihove i druge javne i privatne laboratorije, koje se bave dijagnostikom infekcije koronavirusom, tokom subote i nedjelje završile su analizu i dostavile rezultate za 494 uzorka.

Novootkriveni slučajevi su iz Nikšića šest, Pljevalja pet, Pogorice četiri, Budve tri o Herceg Novog i Kotora po dvije.

U protekla 24 sata prijavljen je oporavak 27 pacijenata.

Ukupan broj aktivnih slučajeva u Crnoj Gori iznosi 179.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Od posljedica upotrebe duvanskih poizvoda u Crnoj Gori godišnje umre 2.000 ljudi, broj pušača se rapidno povećava, a stručnjaci se uzdaju u dopune Zakona o ograničenju duvanskih poizvoda koje bi trebalo da doprinesu da ova loša navika bude suzbijena u što većoj mjeri. Ovo su neke od ocjena sa konferencije koja je danas organizovana povodom obilježavanja “Svjetskog dana bez duvanskog dima”.
  Oko 150 Nikšićana juče je došlo na preventivni pregled kože koji je bio organizovan u Opštoj bolnici povodom Euromelanom skrining dana. Kako je za portal Onogošt kazala Ana Popović, dermatovenerolog onkolog i nacionalni koordinator Euromelanom kampanje, sumnja se da je kod 30 pregledanih otkriven maligni tumor kože.