Za tri dana 85 kovid slučajeva, preminule dvije osobe

pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 02.05.2023. u 15:47
U Crnoj Gori su, u prethodna tri dana, od posljedica koronavirusa preminule dvije osobe, a registrovano je 85 novih slučajeva infekcije.

Analiziran je 751 uzorak.

Novootkriveni slučajevi su iz Podgorice 37, Nikšića 19, Pljevalja osam, Budve pet, iz Bara i Kotora po četiri, Tivta tri, iz Danilovgrada i Herceg Novog po dva i sa Cetinja jedan.

“Tokom tog perioda IJZ-u su prijavljena dva smrtna ishoda povezan sa infekcijom koronavirusom. Preminuli su imali 74 i 80 godina, sa mjestom prebivališta u Baru”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je do 15 sati prijavljen oporavak 110 pacijenata.

Ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva COVID-19 u Crnoj Gori iznosi 279.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Od posljedica upotrebe duvanskih poizvoda u Crnoj Gori godišnje umre 2.000 ljudi, broj pušača se rapidno povećava, a stručnjaci se uzdaju u dopune Zakona o ograničenju duvanskih poizvoda koje bi trebalo da doprinesu da ova loša navika bude suzbijena u što većoj mjeri. Ovo su neke od ocjena sa konferencije koja je danas organizovana povodom obilježavanja “Svjetskog dana bez duvanskog dima”.
  Oko 150 Nikšićana juče je došlo na preventivni pregled kože koji je bio organizovan u Opštoj bolnici povodom Euromelanom skrining dana. Kako je za portal Onogošt kazala Ana Popović, dermatovenerolog onkolog i nacionalni koordinator Euromelanom kampanje, sumnja se da je kod 30 pregledanih otkriven maligni tumor kože.