Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Penzioneri DF-a uzalud tužili Ivana Krsmanovića

demokratski-front-logo-1
  • Autor onogost.me
  • 05.11.2015. u 14:56

Vijeće penzionera i invalida rada Demokratskog Fronta oglasilo se danas konstatujući sa žaeljenjem kako je Vrhovno državno tuilaštvo odbilo njihovu krivičnu prijavu koju su podnijeli protiv NN lica, kao i Ivana Krsmanovića, Predjsdnika loklanog udurženja penzionera. 

Oni su ih tužili zbog zloupotrebe položaja, kao i prostorija u objektu Dom penzionera u Ulici Novaka Ramova.

„Uvjereni smo da se Tužilaštvo u ovom slučaju nije ponijelo na profesionalan način, jer iz dokaznog materijala i više je nego jasno da je bilo prostora da se u ovom slučaju ponese drugačije, dakle odgovorno i profesionalno, kada je u pitanju predmet prijave. Sa žaljenjem konstatujemo da je u pitanju zarobljena institucija, kao i da kada dođe do promjene vlasti, a time i sistema vrijednosti, da će navode iz prijave provjeriti neka nova lica, kao i da će postupiti po zakonu“, stoji u saopštenju Vijeća penzionera DF-a.

Oni su poručili da će i u budućem periodu pratiti situaciju vezanu za Dom penzionera, a međuvremenu će tražiti i sastanak sa Predsjednikom Opštine Nikšić, Veselinom Grbovićem. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sastanak predstavnika političkih partija o pronalasku rješenja za izlazak iz krize u Šavniku koji je počeo danas u 12 sati u Skupštini Crne Gore završen je. Šef poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić kazao je da je bilo nekoliko konkretnih prijedloga.
Političke partije počeće sjutra u 12 sati politički dijalog i razgovor kako bi se riješila kriza u Šavniku, gdje izbori nijesu završeni ni nakon više od godinu i po.