Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
11:02
15.9.2021.

CITY market: Novi brend Domaće trgovine i u Nikšiću

Kompanija „Domaća trgovina“ je u junu na crnogorskom primorju pokrenula novi koncept trgovine i otvorila deset marketa pod brendom CITY market. Ova kompanija nastavlja sa širenjem svoje nove prodajne mreže, pa su tako CITY marketi otvorili  svoja vrata na devet lokaciju Podgorici, a u Nikšiću novi City market se nalazi na uglu ulica Serdara Šćepana i Narodne omladine.


CITY marketi su potpuno nov i moderan koncept trgovine koji je prilagođen svojim ambijentom i asortimanom za svakodnevnu i brzu kupovinu. Izbor proizvoda u CITY marketu je pažljivo biran kako bi se prilagodio potrošačkim navikama mještana koji žive u blizini. Brz način života i veliki broj obaveza utiče na malo slobodnog vremena tokom dana, pa su CITY marketi osmišljeni da kupac obavi dnevnu kupovinu lako i brzo, a da na raspolaganju ima raznovrstan asortiman.

„U svakom gradskom naselju je potreban market gdje će mještani u jutarnjim časovima ili prilikom povratka sa pola moći da kupe svježe ispečen hljeb ili peciva, raznovrsno voće ili povrće, ali i  druge namirnice koje su potrebne za taj dan. Ono što razlikuje ove markete od ostalih jeste veliki izbor već upakovanog kvalitetnog  mesa spremnog za termičku obradu,  pa je proces pripreme obroka znatno skraćen. Cijeli koncept je podređen potrebama, da su vam namirnice koje kupujete svakodnevno dostupne na jenom mjestu, a pri tome ne trošite mnogo vremena na kupovinu. I zato je naša poruka koju želimo da pošaljemo otvaranjem ovih marketa, kupuj svježe, brzo i lako“

„U junu smo otvorili deset CITY marketa na primorju, i to u  Budvi, Kotoru, Herceg Novom i Tivtu, a  sada sa određene vremenske distance možemo reći da smo jako zadovoljni kako su mještani i turisti prihvatili ovaj koncept kupovine. Trgovina kao i druge djelatnosti je u konstantom procesu razvoja, tako da se prilagođavamo novim trendovima i navikama potrošača. U poslovanju je važno brzo reagovati, biti fleksibilan i otvoren u prihvatanju novih mogućnosti i izazova. Vjerujemo da smo na pravi način odgovorili na te promjene, jer su nam potrošači na primorju to potvrdili. Uvjereni smo da će i naši kupci u Podgorici i Nikšiću rado obavljati svoju dnevnu kupovnu u City marketima„ -  saopštila je direktorica nabavke,  Aleksandra Medojević. 

Drage komšije, posjetite novo mjesto opuštene kupovine. Vidimo se u CITY marketima!

 

Sponzorisano

Ostale vijesti iz kategorije