Jeste li društveno odgovorni? Prijavite se na konkurs Telekoma

crnogorski_telekom
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 30.08.2016. u 16:30

Telekom i ove godine raspisuje konkurs “Za svako dobro”, kojim će se finansirati društveno odgovorni projekti od posebne važnosti za zajednicu, u ukupnom iznosu od 30 hiljada eura, saopšteno je iz ove kompanije.

U okviru konkursa, biće odabrano najmanje pet projekata kojima će biti dodijeljeno do 6 hiljada eura za realizaciju. Pravo učešća na konkursu imaju sve nevladine organizacije koje su registrovane u Crnoj Gori.

“Inicijativa “Za svako dobro” je zamišljena kao dugoročni projekat u oblasti društvene odgovornosti, koju Telekom realizuje u saradnji sa različitim partnerima. Konkurs je prvi put organizovan 2014. godine, a od tada je nagrađeno 10 projekta, u ukupnom iznosu od 56 hiljada eura”, saopšteno je iz Telekoma.

Konkurs je, kako dodaju, otvoren do 30. septembra, a projekti se mogu prijaviti iz oblasti obrazovanja, kulture i umjetnosti, zaštite životne sredine i stvaranje jednakih mogućnosti za povezivanje i uključivanje u digitalno društvo.

“Najvažniji kriterijumi u vrednovanju projekata su relevantnost i dobrobit za zajednicu, kao i aktuelnost i kvalitet projekta inovativnost, izvodljivost i održivost. Ukupna sredstva za realizaciju odabranih projekata iznose 30 hiljada eura, a detaljne informacije o pravilima konkursa i načinu prijave dostupne su na našem sajtu”, zaključuju oni.

 

CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Agrobudžet za 2023. godinu biće uvećan nekih 41 odsto u odnosu na prethodnu godinu, rekao je u Bojama jutra Miroslav Cimbaljević iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.
Na javni poziv za učešće u projektu Solari 5000+ (70MW) do 1. februara prijavilo se 2.845 potrošača, od čega 2.549 pojedinaca, dok je 296 prijava pristiglo od privrednih kompanija.