“Vidimo spremnost kod države i Elektroprivrede da se radnici uposle”

onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 15.08.2022. u 10:39
Ohrabrujuće poruke za Željezaru i njene radnike stigle su nakon današnjeg sastanka u Vladi sa čelnicima EPCG i Opštine Nikšić. Predsjednik Sindikata Željezare Ivan Vujović poručuje da radnici ostaju na krovu zgrade i čekaju konačno rješenje.

„Iskreno se nadamo posle današnjeg sastanka, da će ova agonija biti završena. Radnici su optimisti, jer vidimo spremnost i kod države i kod Elektroprivrede da se radnici uposle i ne ostanu bez radnih mjesta. To je glavna poruka sa ovog sastanka“, saopštio je Vujović.

Nakon današnjeg sastanka premijer Dritan Abazović kazao je da EPCG ima zeleno svjetlo da otpočne razgovore sa turskom kompanijom o preuzimanju Željezare.

Abazović je kazao da je iznijet biznis plan koji je realan i nešto što bi moglo da se izvede u narednom periodu. Poručio je da država neće ostaviti radnike na cjedilu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

2

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U Crnoj Gori se prema posljednjim podacima odmara oko 33 hiljade turista, što je 20 odsto više u odnosu na prošlu godinu, saopštila je direktorica Nacionalne turističke organizacije (NTO) Ana Tripković Marković. Kaže i da smo u na 70 odsto rekordne 2019.
Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) odlučio je da se popust za električnu energiju za domaćinstva, koji je važio od 1. jula do 30. septembra, primjenjuje do kraja godine.