ČITAOCI ŠALJU: Dok se ne završi postupak eksproprijacije, da se ulica djelimično sanira

Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 30.10.2023. u 08:08
Stanari Ulice Živka Nikolića kažu da ovih dana žive u strahu da neko dijete ne strada, samo, kako tvrde, mjesec dana od pada kuke sa krana.

„Kran nije sklonjen, sajla stoji zaglavljena na istom mjestu“, kazao je jedan od stanara.

Osim toga, kako je saopštio, ne mogu ni da prolaze normalno ulicom kako bi došli do svojih kuća, od investitora koji je dio postojeće ulice uništio.

Oni se pitaju da li postoji mogućnost, dok se ne završi postupak eksproprijacije da se ulica djelimično sanira i zakrpe rupe.

Ulica dužine od oko 250 metara nalazi se u centru grada, puna je rupa i neuslovna za pješake i automobile na šta već mjesecima upozoravaju stanari.

Iz Opštine, koja je investitor radova, kazali su ranije za portal Onogošt dok se pravni postupak oko imovinskih odnosa ne riješi, radovi neće biti započeti.

Nedavno je zbog najave rušenja ograde jednog od stanara u toj ulici održan protest mještana. Oni su tad kazali da se nezakonito vrši eksproprijacija imovine.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U Crnoj Gori postoji pet puta više kladionica nego škola, a prema nedavnom istraživanju gotovo trećina crnogorskih učenika konzumira alkoholna pića. Po zvaničnim podacima, registrovano je preko 1.000 kladionica, od kojih su neke i u neposrednoj blizini obrazovnih ustanova.
  Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore pobijedila je Senegal 29:21 u Geteborgu u drugom kolu Glavne runde Svjetskog prvenstva.