ČITAOCI ŠALJU: Raskrsnica ulica Vuka Karadžića i VI crnogorske neuslovna za pješake

Arhiva/Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 09.02.2023. u 08:42
Čitateljka portala Onogošt uputila je apel odgovornima u gradskoj upravi da razmotre problem raskrsnice ulica Vuka Karadžića i VI crnogorske, koja je za pješake, kako je kazala, vrlo, vrlo neuslovna.

“Naime, prelaz preko raskrsnice je otežan, zbog činjenice da Ulica VI crnogorska u zoni raskrsnice, nema trotoara ni sa jedne strane – ni pored restorana Nutricija, ni pored radnje Mond”, navela je ona.

Takođe je dodala da zeleno svijetlo na semaforu preko Ulice Vuka Karadžića kratko traje, a ulica je vrlo frekventna.

Podsjetimo, još 2019. godine čitaoci portala skretali su pažnju da je na raskrsnici ulica Nikole Tesle i VI crnogorske dio trotoara godinama u lošem stanju s obzirom da nedostaje betonski sloj.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Vaše akcije su odlične,čitaoci ukazuju na realne i stvarne probleme,samo što su oni koji bi trebali da vode računa o tome ” gluvi” i njih to ne dotiče niti interesuje,mislim na nadležne u Opštini,nijesam primijetio da su ijednu vašu inicijativu riješili,u prvom redu problem pasa lutalica,o kojem se toliko pisalo,poslije bezbroj napada i ujeda,a i plaćanja odštete…sve u svemu- ništa!

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
  Ukupan broj stanovništva koje se selilo unutar Crne Gore u 2022. godini iznosi 6. 960. To pokazuju zvanični podaci Monstata o unutrašnjim migracijama.