Psi lutalice u blizini OŠ “Braća Ribar”: “Djeca ne mogu bez pratnje u školu”

Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 18.02.2023. u 08:34
Nakon što je nedavno čitateljka našeg portala ukazala na čopor pasa u blizini Osnovne škole (OŠ) “Braća Labudović”, na isti problem požalila se i njena sugrađanka.

Naime, riječ je o psima u blizine OŠ “Braća Ribar”.

“Jutros psi iza škole “Braća Ribar”. Tako je svako jutro ispred i iza škole. Djeca ne mogu bez pratnje u školu”, kazala je u petak čitateljka portala, koja nam je dostavila fotografiju.

Da su prunuđeni da djecu svakodnevno prate do škole, saopštili su i ranije čitaoci, uz pitanje “kada će na prihvatljiv način biti riješen ovaj problem”.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  6

  1. Nisu ni odrasli bas bezbjedni. Nedavno je bio smrtni slučaj u Srbiji kada je ulični pas ubio covjeka a njegova žena ostala u teškom stanju

  2. dajte ljudi dok ne bude prekasno, jer smo davno okasnili, dajte šinterske službe i svu paščad lutalice ko nekad odstraniti, a DEBELE novčane kazne uvedite ko god svoje ima pa ga pušti, il ne drzi kako treba. Vas grad bazdi od psećega izmeta, šta treba da bude za još koju godinu???

  3. Nemojte ovo objavljivati,” ljute” se ovi iz NVO,što ih štite za velike pare,umjesto da se naprave civilizovani azili i karantini i da nijedno ne vidimo više po gradu i okolini,a NVO neka ih tamo obilazi koliko hoće.

   1. MOLIM Vas, mozete li Nas uputiti na te NVO koje uzimaju pare I bogate se na racun istih, da I mi naucimo I osjetimo “”BLAGODETI”.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci