Budva: Nikšićanin uskočio u more da bi pobjegao policiji

lopov
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 26.06.2016. u 09:58

Policijska akcija hapšenja Nikšićanina Dragana Sukurice (23), nakon što je uhvaćen u krađi u hotelskoj sobi turističkog naselja “Slovenska plaža“ ličila je na scene iz akcionih filmova.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz policije, Nikšićanin je prije dvije noći uskočio u hotelsku sobu u kojoj su bile turistkinje iz Azerbejdžana. 

Nakon što je uspio da ukrade torbice sa novcem i mobilnim telefonima i nakit, dok su  turistkinje spavale, on je iskočio iz aprtmana,ali je Sukuricu primijetio policajac koji je odmah obavijestio kolege.

On je uspio da pobjegne iz turističkog kompleksa, ali su ga  na izlazu dočekale policijske patrole.

Kada je vidio da je upao u zamku, Sukurica je odlučio da skoči u more ostavljajući za sobom plijen. 

Počeo je da pliva ka ostrvu Sveti Nikola, ali se u potjeru odmah uključila Plovna jedinica  koja je Nikšićanina uhvatila  kod bova  nedaleko od gradske luke

Sukruca, kome se na teret stavlja krivično djelo teška krađa, priveden je kod zamjenika osnovnog državnog tužioca, koji ga je nakon saslušanja pustio da se brani sa slobode.  Sukurica  je od ranije poznat policiji po  krađama.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Uoči održavanja drugog kruga izbora za predsjednika Crne Gore, koji će se održati u nedjelju 2. aprila 2023. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u cilju pružanja informacija građanima koji imaju biračko pravo na navedenim izborima, oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.