Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

JPU “Dragan Kovačević”: U toku prijave za program “Brižne porodice”

Poster
 • Autor onogost.me
 • 21.02.2024. u 11:25
Javna predškolska ustanova „Dragan Kovačević“ pozvala je roditelje da se prijave za radionicu „Brižne porodice“.

“Biti roditelj i/ili staratelj samo po sebi je težak posao. Ne postoje gotovi recepti i svakom roditelju i staratelju potrebna je podrška.  Prepoznajući ovu potrebu, JPU “Dragan Kovačević” Nikšić organizuje IX ciklus besplatnog dvanaestonedjeljnog programa Brižne porodice za roditelje djece uzrasta od 2 do 9 godina. Ovaj program namijenjen je roditeljima koji žele da unaprijede komunikaciju i kvalitet odnosa sa djetetom, ali i riješe konkretan izazov/problem kada je roditeljstvo u pitanju”, navode iz JPU “Dragan Kovačević”.

Program će se odvijati u dvije grupe. Program će voditi Jelena Marković, pedagog i Radovan Cicmil, psiholog, kao i vaspitačice Ana Đurović i Danijela Vučurović.

Program se realizuje u maloj grupi od osam do 15 roditelja. Susreti će biti organizovani jednom sedmično, u trajanju od 2 sata (od 18 do 20h).  Radionice će početi sa realizacijom u martu 2023. godine. Mjesto održavanja radionica su vrtići „Pčelica“ (Stara Varoš) i “Radost” ( Centralni).

“Molimo zainteresovane roditelje da se prijave za učešće u programu najkasnije do 23. februara 2024. godine sa kontakt podacima, imenom i prezimenom roditelja, i uzrastom djeteta, pozivom na broj telefona  068 131 031 i 069 455 311 ili putem naše facebook stranice  ili direktno u pedagoškoj službi u vrtiću “Radost” od 8 do 13h. Broj polaznika je ograničen. Posebno se ohrabruje učešće očeva”, navode iz JPU “Dragan Kovačević”.

 

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  NVO "Bunte scena" protestovala je, sa grupom građana, ispred Nikšićkog pozorišta, zahtjevajući ostavku ili smjenu umjetničkog direktora te kulturne ustanove Janka Jelića zbog stavova iskazanih u saopštenju kojim obrazlaže odluku da se predstava "Izložene" ne uvrstiti u repertoar Nikšićkog pozorišta.
  Pojedini proizvođači ove godine prijavljuju veći broj grla za subvencije u stočarskoj proizvodnji nego što to pokazuje realno stanje, a grlo sa istim brojem ušnih markica pojavljuje se na dva gazdinstva, što je utvrđeno kontrolom kroz veterinarski informacioni sistem, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede.
  Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija će, na osnovu zaključka Vlade Crne Gore, formirati Međuresorsku radnu grupu koja će se baviti provjerom inostranih obrazovnih isprava na privatnim i javnim obrazovnim ustanovama u regionu.