Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kovačević: Veliki dan za Nikšić

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 27.05.2024. u 15:16
Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević kazao je da je danas veliki dan za naš grad i pokazatelj da državne kompanije i lokalne uprave mogu da zajedno djeluju na korist zajednice.

On je na taj način prokomentarisao odluku da se Opštini od Bilećkog jezera isplaćuje 600.000 eura.

To je dogovoreno na današnjem sastanku ministara energetike i rudarstava Crne Gore i Republike Srpske, Saše Mujovića i Petra Đokića kao i predstavnika dvije elektroprivrede.

“Drago mi je što su pregovaračke strane uvažile moj stav da se prvo riješi pitanje naknade za Opštinu Nikšić za Bilećko jezero. Nakon dugih pregovora koje smo vodili danas je završena jedna značajna stvar za našu opštinu koja će ostvarivati nove prihode po ovom osnovu. Hvala našem ministru Mujoviću kao i ministru iz Republike Srpske Đokiću. Posebna zahvalnost čelnicima EPCG i EPRS Milutinu Đukanoviću i Luki Petroviću.

Ovo je veliki dan za Nikšić i pokazatelj kako lokalna uprava, Vlada i državne kompanije mogu da zajedno djeluju na korist zajednice”, kazao je Kovačević.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  3

  1. Kapetan Zupski

   Jos veci dan ce biti za Niksic kad u martu predas kljuceve od Volva dobri covjece …pa taman vidi ima li posla na ovo jezeri kao cuvar ili skiper posle izbora u martu …A STA JE ZA OVO 30 GOD STO NIJESU PLACALI …IZIO VUK MAGARCA …kakve su Vam pobjede blagos .

   1. Čudi me da takvog stručnjaka nijesu zvali kad su pregovarali oko ovog plaćanja. Ti bi izvukao, ne za zadnjih 30 godina, nego bi platili duplu nadoknadu od ‘68 do ‘94…

    1. Kapetan Zupski

     Rece nedje da je to na predlog lokalne samouprave i njegov licno …no nije imao kad da ide poslao Ministra i Micka …imao je mnogo vazna posla …znas on vodi grad …🤣🤣🤣🤣

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci