Mještani MZ Trebjesa odgodili protest

Dio odrađenih radova tokom septembra 2022. godine/Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 13.10.2023. u 16:45
Obustavu saobraćaja koju su za ponedjeljak, 16. oktobra, najavili mještani Mjesne zajednice (MZ) Trebjesa, je odgođena.

“Obustava saobraćaja se odlaže do daljnjeg”, navodi se u saopštenju mještana, nakon što su danas najavili da će se istu organizovati na raskrsnici kod Osnovne škole „Mileva Lajović Lalatović“.

Mještani su danas u dopisu naveli da su nezadovoljni odrađenim radovima.

„Radovi koji su ranije odrađeni nijesu odrađeni u sklopu projektne dokumentacije sanacije MZ Trebjesa kako po kvalitetu tako i po dinamici istih. Skoro pa pola naselja je ostalo bez dijela kanalizacionih i vodovodnih priključaka, a da ne govorimo o pripremnim radovima za asfaltiranje i izradu završnoj sloja asfalta poprečnih ulica“, navodi se u dopisu mještana.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Na Samitu gradonačelnika protiv antisemitizma, koji je održan u Dortmundu od 29. novembra do 1. decembra pod sloganom "Njegovanje kulturne raznolikosti", učestvovao je i predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević.
  Do sada su donijete dvije prvostepene presude Privrednog suda po kojim država mora koncesionarima za male hidroelektrane da isplati ukupno oko miliona eura odštete. Riječ je o presudama u samo dva spora od ukupno devet koliko su koncesionari pokrenuli jer je Vlada nekadašnjeg premijera Zdravka Krivokapića jednostano raskinula ugovore sa njima.