NIKŠIĆ city navigator: Uskoro avgustovsko izdanje

sviraci
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 29.07.2017. u 22:41

Turističko-servisna brošura, „Nikšić city navigator“, u avgustovskom izdanju u prvi plan stavlja muzičke festivale koji su proteklih godina grad učinili prepoznatljivim na turisitčkoj mapi regiona i šire.

Očekuju vas razgovori sa umjetničkim direktorima Lake festa i Bedem festa, kao i sa programskim direktorom Festivala uličnih svirača, Ivanom Radojičićem, koji će prezentovati koncept tog događaja od kojeg se očekuje mnogo u budućnosti.

Tema koja u rubrici „Priče iz Nikšić“ naš grad promoviše kao turisitičku destinaciju, sa atkraktivnim lokalitetima koje treba posjetiti, posvećena je jezeru Krupac, turističkom biseru grada pod Trebjesom.

Brošura je besplatna, prevedena je na engleski jezik,  a sredinom naredne sedmice naći će se na svim prometnim mjestima u gradu.

Radi se o projektu čiji je cilj da Nikšić turistički promoviše kod posjetilaca, ali i da bude svojevrstan informator građanima Nikšića, koji na jednom mjestu mogu naći sve potrebne informacije.

Brošura je proizvod uredničkog tima portala Onogošt i firme Rubik, uz podršku Tehnopolisa i TO Nikšić. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nikšićkoj policiji je 3. decembra u 11.25 časova prijavljeno od strane Medicinskog centra Nikšić, da je u njihove prostorije pristupilo maloljetno lice u prisustvu roditelja, sa povredama iz nasilja.