Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Milatović Perović nije obavljala preglede u radno vrijeme direktorke bolnice, kazna izrečena greškom naše administracije”

pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 13.06.2024. u 11:06
Ordinacija „Balans“ reagovala je na tekst “Inspekcija kaznila direktoricu nikšićke bolnice zbog rada kod privatnika, Milatović Perović se brani propustom pravne službe” koji je juče objavljen na portalu Onogošt.

Inspekcija kaznila direktoricu nikšićke bolnice zbog rada kod privatnika, Milatović Perović se brani propustom pravne službe

Njihovo reagovanje prenosimo integralno:

„Molimo Vas da objavite reagovanje ordinacije “Balans” povodom pominjanja u tekstu “Inspekcija kaznila direktoricu nikšićke bolnice zbog rada kod privatnika, Milatović Perović se brani propustom pravne službe” objavljenog 12.6.2024. i netačnih navoda o dodatnom radu doktorke Dušanke Milatović Perović u radno vrijeme direktora bolnice u ordinaciji „Balans“:

Povodom netačnih navoda o dodatnom radu doktorke Dušanke Milatović Perović u ordinaciji „Balans“ želimo istaći da dr Dušanka Milatović Perović nije nikada, ni prije, ni od kada je postavljena za direktorku OB Nikšić, u radno vrijeme direktora bolnice obavljala preglede u PZU „Balans“.

Po tom pitanju je nadležnom inspekcijskom organu dostavljena tražena dokumentacija o vremenu i datumima kreiranja dokumenata ljekarskih izvještaja koje je doktorka Milatović Perović pisala prilikom pregleda pacijenata u PZU „Balans“.

Kazna nadležnog inspekcijskog organa je izrečena jer je greškom naše administracije istekla saglasnost za dopunski rad, što je u najkraćem roku i ispravljeno“, piše u reagovanju.

 

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Kapetan Zupski

   Sigurno je tako …kad oni kazu …nego eto propuste pinekad da upisu ponekog …pitanje je sledece …koliko se ceka u bolnici na pregled kod doticne a koliko u Balans ….samo pitam ?

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Zakon o upravljanju otpadom predstavlja prekretnicu za Crnu Goru jer postavlja temelje za smanjenje otpada, zaštitu prirodnih resursa, i povećanje ekološke svijesti među građanima kroz mjere kontrole, kazao je u razgovoru za Portal RTCG ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović.
  Ministar zdravlja Vojislav Šimun kazao je da očekuje da će od jeseni transplantacije biti rađene i u Kliničkom centru. Gostujući na TVCG kazao je da rade na smanjivanju listi čekanja, te da je u pripremi nova metodologija zakazivanja pregleda. Istakao je da je broj bolovanja preko 30 dana smanjen za 50 odsto, a ispod 30 dana za 20 odsto.