Prikupljena sredstva za liječenje Vasilija Ćuzovića

 • Autor onogost.me
 • 05.12.2022. u 12:47
Fondacija Volonteri Crne Gore saopštila je da su prikupljena sredstva za liječenje petogodišnjeg dječaka iz Nikšića Vasilija Ćuzovića.

“Poštovani građani Crne Gore, obavještavamo vas da su prikupljena sredstva za liječenje petogodišnjeg Vasilija Ćuzovića. Uz vašu pomoć, pomoć biznis zajednice i Vasilijevih drugara iz JPU ‘Dragan Kovačević’ za manje od dvije sedmice uspjeli smo pomoći Vasiliju da ima bolje sjutra. Ovim putem zahvaljujemo svima na učešću u ime Fondacije i u ime porodice Ćuzović, koja vam je neizmjerno zahvalna na pomoći. Čestitamo i Dan volontera uz ovu lijepu vijest, koja dovoljno govori o humanosti i solidarnosti svih nas”, izjavila je Marina Došen iz Fondacije Volonteri Crne Gore.

Iz fondacije podsjećaju da je kampanja za prikupljanje pomoći za liječenje Vasilija Ćuzovića, petogodišnjeg dječaka iz Nikšića, koji boluje od autizma, počela je 23. novembra.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da su isplaćene januarske zarade za 13.893 prosvjetna radnika, sa uvećanjem od 20 odsto, saopštio je ministar prosvjete Miomir Vojinović.
  U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, a u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima ima mjestimične poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).