Sektor granične policije otvorio linije za građane, dostupne 24 sata

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 11.07.2023. u 12:49
Građani mogu, svakog dana 00-24, pozvati Koordinacioni centar granične policije i dobiti sve informacije u vezi sa graničnim kontrolama, procedurama i stanju na graničnim prelazima, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Građani mogu dobiti informacije pozivom na brojeve: +38220262866 i +38267189493, kao i na mejl adresu [email protected].

Iz UP su naglasili da će pripadnici Sektora granične policije građanima dati odgovor na sva pitanja u vezi sa načinima prelaska državne granice, potrebnim vizama, dokumentima, prelasku državne granice maloljetnih lica, boravku i prebavilaštu na teritoriji Crne Gore, kao i na sva druga pitanja od značaja za građane u vezi sa graničnim kontrolama.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su i ovog septembra volontersku akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa i zasadili 100 sadnica bora, 10 sadnica kedra i 10 sadnica lipe.
  Policijski službenici Stanice policije Šavnik su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije, koje koristi lice Č.D. (46).