Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Startovao džip reli

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 30.06.2023. u 10:10
U još jednu avanturu, po dozu adrenalina i uživanja krenula je posada terenaca. Ovogodišnji 23. Džip reli “Montenegro trophy” startovao je danas tradicionalno ispred Opštine.

Ekipe iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije tokom trodnevne avanture prokrstariće kroz pivski kraj i plužinsku opštinu.

Uživanje u dobroj trasi, dugoj oko 260 kilometara, učesnicima je u ime organizacionog odbora sportske-turističke manifestacije poželio Željko Labudović.

“Crna Gora i ovoga puta nudi netaknutu prirodu, a organizator se potrudio da pripremi sve neophodno za kretanje našeg karavana. Na ovom reliju imamo zadovoljstvo da pozdravimo naše dugogodišnje članove iz Crne Gore, kao i redovne učesnike i prijatelje iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Srbije”, kazao je Labudović.

Istakao je da je među učesnicima i jedan broj mlađih.

Uputio je zahvalnost prijateljima relija Turističkoj organizaciji Nikšić, Vojsci Crne Gore, policiji, Opštini Plužine koja je ove godine domaćin karavana.

Džipadžije će krenuti preko Žive, Brezana, Rudinica, Dubljevića, Boričja, Pišča, Nedajske lukavice, Trse, Crkvičkog Polja, Žeična, Barnog Dola, Unča do Plužina gdje je planirano prenoćište.

Drugog dana karavan će krstariti ispod planine Bioč, preko Suvodola, pored vodopada Vrbnica i preko Stabana do povratka u Plužine. Tu je u predvečerje planirano i krstarenje PIvskim jezerom, a nakon toga večera i tradiocionalna zabava u Plužinama.

Trećeg dana je planirano takmičenje na specijalno pripremljenom poligonu u varošici, a sve se završava proglašenjem pobjednika oko 15h.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, zajedno sa kolegama iz Stanice policije Žabljak, sproveli su akciju pojačane kontrole osoba i vozila u kasnim večernjim satima, kao i raciju u jednom noćnom klubu, saopšteno je iz Uprave policije.
  Prvi dio priprema Juventusa je odrađen, drugi će odraditi u Njemačkoj, a među 26 putnika našao se i crnogorski biser Vasilije Adžić.