Startovao džip reli

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 30.06.2023. u 10:10
U još jednu avanturu, po dozu adrenalina i uživanja krenula je posada terenaca. Ovogodišnji 23. Džip reli “Montenegro trophy” startovao je danas tradicionalno ispred Opštine.

Ekipe iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije tokom trodnevne avanture prokrstariće kroz pivski kraj i plužinsku opštinu.

Uživanje u dobroj trasi, dugoj oko 260 kilometara, učesnicima je u ime organizacionog odbora sportske-turističke manifestacije poželio Željko Labudović.

“Crna Gora i ovoga puta nudi netaknutu prirodu, a organizator se potrudio da pripremi sve neophodno za kretanje našeg karavana. Na ovom reliju imamo zadovoljstvo da pozdravimo naše dugogodišnje članove iz Crne Gore, kao i redovne učesnike i prijatelje iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Srbije”, kazao je Labudović.

Istakao je da je među učesnicima i jedan broj mlađih.

Uputio je zahvalnost prijateljima relija Turističkoj organizaciji Nikšić, Vojsci Crne Gore, policiji, Opštini Plužine koja je ove godine domaćin karavana.

Džipadžije će krenuti preko Žive, Brezana, Rudinica, Dubljevića, Boričja, Pišča, Nedajske lukavice, Trse, Crkvičkog Polja, Žeična, Barnog Dola, Unča do Plužina gdje je planirano prenoćište.

Drugog dana karavan će krstariti ispod planine Bioč, preko Suvodola, pored vodopada Vrbnica i preko Stabana do povratka u Plužine. Tu je u predvečerje planirano i krstarenje PIvskim jezerom, a nakon toga večera i tradiocionalna zabava u Plužinama.

Trećeg dana je planirano takmičenje na specijalno pripremljenom poligonu u varošici, a sve se završava proglašenjem pobjednika oko 15h.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su i ovog septembra volontersku akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa i zasadili 100 sadnica bora, 10 sadnica kedra i 10 sadnica lipe.
  Policijski službenici Stanice policije Šavnik su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije, koje koristi lice Č.D. (46).