Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

UP: Identifikovane tri maloljetne osobe koje su polomile staklo na prostorijama Demokrata

Demokrate
 • Autor onogost.me
 • 02.03.2023. u 21:54
Nikšićka policija osumnjičila je tri maloljetnika da su tokom prethodne noći polomili staklo na prostorijama Demokratske Crne Gore u Nikšiću.

"Policijski službenici su nakon saznanja preduzeli mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja događaja, identifikacije i pronalaska izvršilaca. Tom prilikom policijski službenici došli su do činjenica i okolnosti koji ukazuju da postoji osnov sumnje, da su djelo počinila tri maloljetna lica", piše u saopštenju Uprave policije.

Dodaju da su od jednog maloljetnika prikupljena obavještenja o događaju, dok će od preostala dva obavještenja biti prikupljena nakon što pristupe u službene prostorije policije u prisustvu zakonskih zastupnika.

O navedenom događaju i preduzetim mjerama i radnjama upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću.

"Koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu uništenje i oštećenje tuđe stvari, za koje se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi, o čemu će biti upoznat podnosilac prijave, odnosno vlasnik objekta, na kojem je pričinjena materijalna šteta, u kojem se nalaze prostorije ove političke partije", saopštili su oni.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić preduzimaju dalje aktivnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u odnosu na ovaj događaj, dodaju iz policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci