Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićko pozorište: Predstava za djecu „Princ bez miraza“

akord1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 15.09.2016. u 20:21

U Nikšićkom pozorištu u 10h i 12h, biće izvedena pozorišna predstava za djecu „Princ bez miraza“ u režiji Dragana Kneževića. 

Organizator događaja je KKC „Akord“ u okviru repertoara tradicionalnih „Septembarskih dana – Nikšić 2016“ i Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću.

„Princ bez miraza“ je komedija za djecu koja govori o ljubavi, prijateljstvu i pravdi. Saznanje da se prevarom ništa ne postiže daje ovoj priči i edukativni karakter, učeći djecu da je iskrenost i pravdoljublje nešto što je najviše na cijeni. 

Predstava je rađena po tekstu Aleksandra Lukića i Dragana Kneževića.

Igraju: Andrija Spaić, Nikola Drašković, Jelena Grupković, Tijana Krivokapić, Milan Senić, Radomir Krivokapić, Nikolina Radulović, Marko Mrkić, Jana Zečević, Vaso Lalićević, Maša Miljanić, Milan Eraković, Andrea Perunović, Nikolina Radovanović, Anja Žugić…

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Svečano otvaranje trećeg ,,Karnevala romana“, festivala koji je posvećen pojmu karnevalizacije u umjetnosti i invertovanoj slici svijeta koja je u srži karnevalizovane, groteskne i fantastične književnosti, upriličeno je sinoć u Gradskoj kući, u organizaciji JU Narodna biblioteka ,,Njegoš“, uz podršku Opštine Nikšić i Ministarstva kulture i medija Crne Gore.
Predstava Nikšićkog pozorišta „Boing-boing“, koju je po tekstu Marka Kamoletija režirao Rastislav Ćopić, biće izvedena večeras na sceni Nikšićkog pozorišta, sa početkom u 20 časova.
U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – animirani “Garfild”, akcija “Furioza: Pobesneli Maks Saga”, drama “Himera”.