Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Scena 213: Humanitarno – kulturna manifestacija „Slavoljubu s ljubavlju“

920787_1725435947688802_1169509372915287110_o
  • Autor onogost.me
  • 27.12.2015. u 09:21

Večeras će na Sceni 213, u terminima od 18h i 20h, biti upriličena Humanitarno – kulturna manifestacija „Slavoljubu s ljubavlju“. 

KKC „Akord„ već četrnaestu godinu za redom organizuje humanitarnu manifestaciju posvećenu našem sugrađaninu Slavoljubu Jokiću, koji je prije 22 godina od posljedica saobraćajnog udesa ostao slijep i nepokretan. Slavoljub je prikovan za postelju, dakle, potpuno bespomoćan, a jedina osoba koja ga održava u životu je njegova ostarjela i onemoćala majka koja je i sama narušenog zdravlja.
U realizaciji ove manifestacije već tri godine kao suorganizator manifestacije je Udruženje paraplegičara Nikšića, na čelu sa predsjednicom Brankom Škuletić. Slavoljub je član ovog Udruženja koje mu pomaže u skladu sa svojim mogućnostima.
„Akord i Udruženje paraplegičara su tu da svi zajedno, kroz osmjeh i umjetničke kreacije mladih Akordovih vokalnih solista, plesača, folklorista, manekena, poručimo Slavoljubu da nije sam, da smo uz njega, da ga nijesmo zaboravili!“, kazao je direktor KKC „Akord“, Dragan Knežević.

Organizatori su KKC „Akord“ i Udruženje paraplegičara Nikšić u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću. 
Cijena ulaznice je 1Є.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U sali “Zahumlja” u 18 časova biće predstavljeno kritičko izdanje „Šćepan Mali“, Petra II Petrovića Njegoša. Priređivač izdanja je prof. dr Radmilo Marojević.