OO Pozitivne Crne Gore na novoj adresi, građanima besplatna pravna pomoć

sad_p
  • Autor onogost.me
  • 03.09.2015. u 14:54

Kako je saopšteno iz te partije, nova adresa nalazi se u Ulici Danila Bojovića br. 4

U saopštenju za medije ističe se da kancelarija Pozitivne Crne Gore u Nikšiću nastavlja sa radom u novim prostorijama, te će pored redovnih stranačkih aktivnosti, terenskog rada i jačanja infrastrukture, od prvog septembra, organizovati i besplatnu pravnu pomoć za sve građane Nikšića.

Građani koji se obrate za besplatnu pravnu pomoć dobiće sve potrebne savjete i odgovore od zamjenice predsjednika i poslanice, Azre Jasavić, i članice Glavnog odbora i dipl. Pravnice, Zagorke Pavićević.

Razgovor za besplatnu pravnu pomoć građani mogu zakazati u prostorijama stranke, u terminima od 9.00 do 12.00h i  od 18.00 do 20.00h. Kontakt telefon kancelarije 067 /679 – 094.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Izjava Nemanje Vukovića, funkcionera Demokrata, u čijim okvirima je kazao da odbornici te partije neće glasati za Predlog za razrješenje predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, nije ništa drugo do novo razotkrivanje istine da je njihovo zalaganje i borba za građansku i evropsku Crnu Goru mrtvo slovo na papiru, naveli su iz Opštinskog odbora DPS-a Nikšić.
Državna izborna komisija trebalo bi da provjeri da li Milojko Spajić i ostali kandidati za predsjednike ispunjavaju uslove predviđene zakonom, kazao je advokat Veselin Radulović, gostujući u Jutarnjem programu TVCG.