Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Vojvode” nakon meča održale bukvicu fudbalerima, traže i ostavke uprave

dsc_0166
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 23.04.2016. u 19:35

U možda najvažnijem meču sezone,  i to protiv najljućeg rivala, fudbaleri Sutjseke danas su izgledali, blago rečeno anemično. Budućnost je danas u Nikšiću ponizila Sutjesku, a bila je to kap koja je prelila punu čašu nezadovoljstva kod navijača, popularnih „Vojvoda“. 

Četiri primljena gola od vječitog rivala gorka je pilula koju su navijači progutali, ali su zato tokom meča skandiranjem „uprava napolje“ pokazali šta misle o rukovodstvu kluba, a igričama nakon susreta održali polučasovnu lekciju o tome kako se treba boriti za boje svog kluba.

„Sramota, izuzev par pojedinica ostali kao da nijesu igrali. To je nedopustivo da nam se desi u veoma važnom meču u trci za Evropu. Tražimo ostavku Ranka Jovovića, ovako se ne vodi klub“, kazao je za portal Onogošt jedan od vođa navijača.

Trener nikšićkog kluba,Aleksandra Nedović,  koji je i sam slušao pridike „Vojvoda“, priznaje da je njihova rekacija bila potpuno očekivana i opravdana.

„ Oni su istakli da od igrača ne zahtijevaju pozitivne rezultate, ali da bi svakako trebali da se više bore za klub. Atmosfera tokom razgovora je bila više nego korektna, jer sam u svojoj karijeri imao dosta sličnih situacija gdje su scene bile mnogo neprijatnije“, kazao je Nedović za naš portal. 

Fudbaleri Sutjeske neće imati ni malo lak zadatak da se iskupe za današnji poraz jer u sledećem kolu gostuju jakom Rudaru, ali svakako mogu pružiti svoj maksimum. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U najvećem derbiju crnogorskog fudbala, Sutjeska i Budućnost pod Goricom remizirali su rezultatom 2:2.