Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dubljević pred MZT: Ključ utakmice je u odbrani

vranjes_2_0
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 09.01.2016. u 12:07

Košarkaši Sutjeske otputovali su u Skoplje gdje će sjutra igrati meč 19.kola ABA lige protiv ekipe MZT. Pobjeda nad Partizanom je arhivirana a brejk u Skoplju bi praktično značio opstanak.  

Makedonci imaju samo dvije pobjede više i na šestom su mjestu na tabeli. Tačnije, deset ekipa je “u dvije pobjede” što dovoljno govori da je svaka sledeća pobjeda, pobjeda spasa. 

Trener Nikšićana, Dušan Dubljević, ističe pred sjutrašnji meč napadački potencijal MZT-a.

“MZT u poslednjih nekoliko kola pokazuje sav svoj napadački kapacitet. Igraju kompaktno i na visokom nivou i dobro su popunjeni na svim pozicijama. Mi moramo kao i u svakoj utakmici pružiti svoj maksimum. Sigurno da ključ ove utakmice leži u odbrani. Taj segment igre odrediće naše šanse za pobjedu”, kazao je Dubljević.

Najbolji poenter Sutjeske, Nemanja Vranješ, kaže da bi pobjedom napravili ogroman korak ka opstanku u ligi.

“Za nas utakmica u kojoj eventualnom pobjedom pravimo ogroman korak ka opstanku. Jako respektujemo ekipu MZT-a. Imaju par odličnih individualaca, ali sam siguran da maksimalnim angažmanom i kolektivnom igrom možemo doći do dva boda”, zaključio je on.

Meč je na programu u nedjelju od 21 sat.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sutjeska će naredne sezone u NLB ABA2 ligi igrati u grupi B protiv Vojvodine, Bosne i Rabotničkog, odlučeno je na žrijebu.
Nakon jedne sezone provedene u Rusiji, Bojan Dubljević se vratio na Pirineje - crnogorski košarkaš je novi igrač Saragose.