Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Todorović pred Mega Leks: Vjerujem u kolektivnu snagu naše ekipe

pobjeda
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 23.01.2016. u 12:20

Prvu od šest odlučujućih utakmica za opstanak košarkaši Sutjeske igraju sjutra protiv Mega Leksa. Bez Dušana Dubljevića ali sa istim ciljem - da se pobijedi, jer jedino se sa pobjedom zadržavaju šanse za opstanak u ligi.

U naš grad gostuje ekipa Mega Leksa koja se praktično plasirala na “final four” što dovoljno govori o snazi ove ekipe. Međutim Mega Leks ne dolazi “rasterećeno” jer se pored pozicije bori i za što bolji indeks klubova iz Srbije u ABA ligi.

Novi trener Sutjeske, Vladimir Todorović, pred sjutrašnji meč kaže da je ključ utakmice u odbrani.

“U goste nam dolazi jedan od najtalentovanijih sastava u regionu a možda i šire. Mlada ekipa koja posjeduje ogroman potencijal,a pri tom u kontinuitetu pružaju odlične partije. Sa druge strane mi smo u više navrata pokazali da možemo igrati kvalitetno i parirati najjačim protivnicima ali samo ako budemo agresivni i svedemo broj grešaka na minimum. Ključ ove utakmice je u odbrani jer moramo biti spremni da odgovorimo na veliki broj opcija kojima protivnik raspolaže. Vjerujem u kolektivnu snagu naše ekipe i očekujem dobru partiju mojih izabranika”, kazao je on.

Igrač Sutjeske, Radosav Spasojević, vjeruje da se uz maksimalni angažman u odbrani i napadu može doći do pobjede.

“Mega Leks je jako dobra ekipa koja svoj kvalitet pokazuje iz utakmice u utakmicu. Jedan težak meč za nas, ali uz maksimalan angažmanu odbrani i napadu vjerujem da možemo doći u situaciju da slavimo pred našim navijačima”, rekao je Spasojević.

Utakmica se igra sjutra u Sportskom centru sa početkom u 19h.  

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci