Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U KK Sutjeska s nestrpljenjem očekuju kvalifikacioni turnir za ABA ligu

SA UTAKMICE
kosarka.me
  • Autor onogost.me
  • 22.08.2015. u 11:29

Uprava Sutjeske obezbijedila je 150 000 eura neophodnih za plaćanje kotizacije, pa će pokušati da se prvi put u klupskoj istoriji domogne regionalnog takmičenja.

Predsjednik Sutjeske, Darko Perović, „Vijestima“ je potvrdio da će se nikšićki klub krajem septembra protiv ekipa Širokog i Šibenika boriti za prvo mjestro koje vodi do plasmana u ABA ligu.

„Igraćemo kvalifikacije i prije nekoliko dana smo počeli pripreme za novui sezonu! Platili smo kotizaciju da bismo se domogli ABA lige, ne da bismo učestvovali u kvalifikacijama” , kazao je Perović.

U timu su ostali nosioci igre iz prošle sezone: Pavlićević, Vranješ i Spasojević, koje je Bogdan Tanjević pozvao u A reprezentaciju, potom Žižić i Arsić… Trener Dubljević i njegov pomoćnik Todorović, kao i kondicioni trener Musić priključiće se ekipi narednog ponedjeljka, pošto su tek završili obaveze na Evropskom kadetskom prvenstvu.

Kvalifikacioni turnir će najvjerovatnije biti održan u Ljubljani ili Beogradu. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Košarkaši Budućnosti igraće u finalu prvenstva Crne Gore, nakon što je Košarkaški savez Crne Gore (KSCG) u njihovu korist danas registrovao meč protiv Sutjeske, koji je sinoć prekinut zbog upada navijača gostiju na teren tokom druge četvrtine.