Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Ajkule” danas protiv “jenkija”

img_01062021_003509_800_x_437_pixel
VPSCG
  • Autor onogost.me
  • 31.05.2021. u 22:36

Vaterpolisti Crne Gore odigraće večeras prvi pripremni meč za završni turnir Svjetske lige i Olimpijske igre u Tokiju. 

Rival će na bazenu na Škveru biti selekcija Sjedinjenih Američkih Država, sa kojom izabranici Vladimira Gojkovića treniraju proteklih nedjelju dana. Stefan Vidović je svjestan činjenice da reprezentaciju očekuje dosta takmičarskih izazova predstojećeg ljeta.

“S velikim ambicijama sam došao na pripreme reprezentacije. Svi znamo šta nas čeka ovog puta, prvo Svjetska liga, onda Olimpijske igre. Put do uspjeha je težak, biće naporne pripreme, ali znamo da kroz to moramo da prođemo. Svaki meč je važan – i zbog atmosfere, ali i da vidimo kako stojimo u ovom trenutku. Amerikanci su pravi rival”, rekao je Vidović.
 
Selektor Vladimir Gojković za današnji meč neće moći da računa na Aleksandra Ivovića, Vladana Spaića, Uroša Čučkovića, Bogdana Đurđića, Dejana Lazovića i Aleksu Ukropinu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Crna Gora je i u revanšu braža izgubila od Italije (34:32), čime je kompletirala loš nastup i zasluženo je ostala bez plasmana na Svjetsko prvenstvo.
Rukometaši Italije iznenadili su reklo bi se i sami sebe i potpuno zasluženo nadigrali Crnu Goru u Konversanu 32:26 u prvom meču baraža za Svjetsko prvenstvo.