Tvoj biznis: Tačnost i profesionalnost za kratko vrijeme postali prepoznatljiv znak Auto-škole “Alfa D”

onogost.me
Privatna ustanova Auto-škola "Alfa D" osnovana je 2021. godine, a danas već bilježi zavidan broj kandidata.

“Ranijih godina sam takođe radio posao instruktora koji mi se, iako jako zahtijevan, dopao, pa sam počeo da razmišljam o otvaranju sopstvene auto-škole”, počinje priču za portal Onogošt Damjan Miljanić, osnivač pomenute škole.

Kako navodi, ovu auto-školu karakteriše tačnost, preciznost i posvećenost kandidatima.

“Trudimo se da im maksimalno izađemo u susret, pa čak i da prilagodimo termine časova njihovim obavezama”, istakao je on.

Baš njihovu auto-školu bi preporučio zbog svega navedenog, a u prilog navodima, kaže, ide i činjenica da zbog njihovog truda i posvećenosti, polaznici jako brzo stiču znanje.

“Jako dobra prolaznost na polaganjima vozačkog ispita je najbolji pokazatelj visokog kvaliteta obuke koji imaju polaznici u našoj školi. Kandidati su jako zadovoljni načinom na koji se održava teorijska nastava – u savremeno opremljenoj učionici, kao i načinom na koji se održava praktična nastava na automobilima novije generacije”, kazao je on Miljanić.

Kao potvrdu da dobro rade svoj posao, naglašava, predstavlja i činjenica da ih kandidati preporučuju svojim prijateljima, rođacima, poznanicima…

Ipak, kao i svaki novi biznis, i ovaj se susreo da poteškoćama u početku.

“imajući u vidu da je auto-škola obrazovna ustanova, bilo je neophodno ispuniti dosta zahtijevne preduslove propisane Zakonom o bezbjednosti saobraćaja na putevima, zatim Opštim zakonom o obrazovanju i vaspitanju, kao i Pravilnikom o bližim uslovima koje treba da ispunjava auto-škola”, objašnjava Miljanić.

Iako u posljednje vrijeme cijene goriva jako brzo rastu, Damjan kaže da Auto-škola “Alfa D” nije povećavala cijenu obuke.
Osim toga, svojim polaznicima omogućavaju i plaćanje obuke na rate.

Ovaj tekst je nastao u sklopu projekta „Tvoj biznis je i naš biznis“ koji je podržalo Ministarstvo kulture i medija.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Putujući po Evropi na odmor tokom ljetnjeg perioda, Miroslav Radulović, osnivač i vlasnik prve zanatske pivare „Rekord“ iz Nikšića, uočio je da svi pabovi i klubovi imaju svoje mini zanatske pivare i proizvode određene vrste piva, isključivo za svoje lokale. Ta je piva, kako kaže, probao, svidjela su mu se, te je sredinom 2018. godine odlučio da pokrene svoju proizvodnju.

Uz podršku granta koji je u posljednjem pozivu dodijelio Zavod za zapošljavanje Crne Gore u vidu bespovratnih sredstava, naša sugrađanka Svetlana Papović, uz pomoć svog supruga otvorila je radnju Aqua-Nik - trgovinu vodoinstalacionim materijalom, opremom za kupatila, bojama, lakovima, elektromaterijalom, majstorskim alatom…