Tvoj biznis: Tačnost i profesionalnost za kratko vrijeme postali prepoznatljiv znak Auto-škole “Alfa D”

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 29.04.2022. u 08:15
Privatna ustanova Auto-škola "Alfa D" osnovana je 2021. godine, a danas već bilježi zavidan broj kandidata.

“Ranijih godina sam takođe radio posao instruktora koji mi se, iako jako zahtijevan, dopao, pa sam počeo da razmišljam o otvaranju sopstvene auto-škole”, počinje priču za portal Onogošt Damjan Miljanić, osnivač pomenute škole.

Kako navodi, ovu auto-školu karakteriše tačnost, preciznost i posvećenost kandidatima.

“Trudimo se da im maksimalno izađemo u susret, pa čak i da prilagodimo termine časova njihovim obavezama”, istakao je on.

Baš njihovu auto-školu bi preporučio zbog svega navedenog, a u prilog navodima, kaže, ide i činjenica da zbog njihovog truda i posvećenosti, polaznici jako brzo stiču znanje.

“Jako dobra prolaznost na polaganjima vozačkog ispita je najbolji pokazatelj visokog kvaliteta obuke koji imaju polaznici u našoj školi. Kandidati su jako zadovoljni načinom na koji se održava teorijska nastava – u savremeno opremljenoj učionici, kao i načinom na koji se održava praktična nastava na automobilima novije generacije”, kazao je on Miljanić.

Kao potvrdu da dobro rade svoj posao, naglašava, predstavlja i činjenica da ih kandidati preporučuju svojim prijateljima, rođacima, poznanicima…

Ipak, kao i svaki novi biznis, i ovaj se susreo da poteškoćama u početku.

“imajući u vidu da je auto-škola obrazovna ustanova, bilo je neophodno ispuniti dosta zahtijevne preduslove propisane Zakonom o bezbjednosti saobraćaja na putevima, zatim Opštim zakonom o obrazovanju i vaspitanju, kao i Pravilnikom o bližim uslovima koje treba da ispunjava auto-škola”, objašnjava Miljanić.

Iako u posljednje vrijeme cijene goriva jako brzo rastu, Damjan kaže da Auto-škola “Alfa D” nije povećavala cijenu obuke.
Osim toga, svojim polaznicima omogućavaju i plaćanje obuke na rate.

Ovaj tekst je nastao u sklopu projekta „Tvoj biznis je i naš biznis“ koji je podržalo Ministarstvo kulture i medija.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci