VIDEO: Pogledajte spot za pjesmu “Ulice” mladog nikšićkog repera

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 03.01.2023. u 09:36
Naš sugrađanin, Bogdan Popović, učenik završne godine srednje škole, ekranizovao je svoju novu pjesmu "Ulice".

Kako za portal Onogošt kaže Bodgan, ova pjesma koju je izdala podgorička izdavačka kuća sa kojom prvi put u svom stvaralaštvu sarađuje, je prva nakon albuma “Trka pacova”.

“Spot je snimljen u Nikšiću, a stanovnici našeg grada lako će prepoznati lokacije. Spot je snimao Rastko Jevrić, a za montažu je zadužen Hidden Vibe Video iz Bosne i Hercegovine. Takođe bih dodao da nije bilo teško snimati s obzirom na iskustvo koje je stečeno snimajući prvi spot za pjesmu “Vozovi””, priča nam ovaj mladi Nikšićanin.

Tema same pjesme i vizija je, kako kaže, da pokuša da približi slušaocima život društva na margini koji svoju šansu traže na ulici, ali uz neku zanimljiviju notu i na sebi poseban način.

“Naravno, spot je za ovakvu vrstu pjesme bio neizostavan dio, pa smo se za opciju snimanja spota lako opredijelili. Ovoga puta smo se potrudili da sama slika, snimak i montaža budu što približniji samom vrhu rep spotova kod nas. Za mene lično, spot kao video materijal mnogo može pomoći slušaocima u shvatanju pjesme kao i većem zapažanju od strane publike”, dodaje Bodgan.

Pjesma za sada, kako kaže, prolazi kao i što je zamislio.

“Ambicije su velike, tako da se trudimo kako marketingom, tako i samim kvalitetom ponude, da možda baš “Ulice” budi klasik domaće scene”, vjeruje on.

Podsjetimo, Bogdan je nedavno izdao i album prvijenac “Trka pacova”, a još ranije je odabrao svoj muzički pravac, ali i životni put – rep.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U gradskoj kapeli u Plužinama odnedavno se ne služi piće prilikom odavanja pošte preminulom. To je preporuka koju je donijela Skupština tog grada. Običaji na sahranama se mijenjaju vremenom, ali ono što zabrinjava je da se u pivskom kraju mnogo više umire nego rađa.
  Opština je budžetom za tekuću godinu planirala da za uređenje ulica i parkova izdvoji 2.160.000 eura. Od toga, za izgradnju i rekonstrukciju Opština je budžetom za tekuću godinu planirala da za uređenje ulica i parkova izdvoji 2.160.000 eura. Od toga, za izgradnju i rekonstrukciju saobraćajnica – Ulica Živka Nikolića i rekonstrukcija Široke ulice 1.300.000, dok je za uređenje gradskih kvartova i izgradnju i rekonstruciju gradskih igališta predviđeno 530.000 eura. – Ulica Živka Nikolića i rekonstrukcija Široke ulice 1.300.000, dok je za uređenje gradskih kvartova i izgradnju i rekonstruciju gradskih igališta predviđeno 530.000 eura.
  Do nekoliko zavijanih golijskih sela Opština Nikšić danas će uputiti traktor za čišćenje snijega Komunalnog preduzeća, kazao je za portal Onogošt sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica.