Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska iz Danilovgrada vreba finale Kupa

sutjeska_kup
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 12.04.2017. u 05:56

Nakon niza trijumfa u prvenstvu pod dirigentskom palicom Nikole Rakojevića, ekipu Sutjeske očekuje nastavak takmičenja u Kupu, gdje igra prvi meč polufinala protiv ekipe Iskre.

Danilovgradska ekipa je u sjajnoj formi, a u posljednjem kolu uspjela je da ostvari pobjedu nad liderom Budućnosti, što dovoljno govori o tome da Sutjeska neće imati nimalo lak zadatak. Iskra u drugom dijelu sezone ima najbolji učinak nakon Lovćena, a u seriji je od čak pet pobjeda.

Sa druge strane i nikšićka ekipa igra mnogo ozbiljnije otkad je došao novi trener, a rezultati najbolje govore tome u prilog. U posljednjih pet duela ima četiri trijumfa, pa će biti veoma interesantno vidjeti kako će se odvijati stvari na terenu.

Sutjeska se bori za svoje drugo finale, a u prvom koje je igrala 2007. godine godine protiv Rudara. Nikšićka ekipa je izgubila, pa će “plavi“ probati da se u ovoj sezoni domognu trofeja koji im nedostaje. Međutim, moraju ići korak po korak, a prvi je danas u Danilovgradu na stadionu “Braće Velašević“ u 16h, dok je revanš kraj Bistrice 26. aprila.

Drugi polufinalni par čine Grbalj i aktuelni branilac trofeja, ekipa Rudara. Meč se igra u Pljevljima u 16h, revanš je u Radanovićima 26. aprila.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.