Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Tumbaković: Nemam šta da zamjerim momcima, zaslužili smo bod

ljubisa1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 27.03.2017. u 09:58

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković rekao je da nema šta da zamjeri svojim igračima jer su se borili i nisu zaslužili da izgube od Poljaka.

“Pokušali smo da neutralištemo najkvalitetnije osobine Poljaka. Mislim da smo u velikoj mjeri uspjeli da tako odigramo utakmicu, jer nije bilo toliko iznenadnih šansi. Doduše, nijesmo ni mi nešto posebno pokazali, ali smo taj dio neutralisali. Kada smo primili gol, sve je krenulo drugim putem. Relativno smo bili blizu rezultatu koji nam je odgovarao”, rekao je Tumbaković za Televiziju Crne Gore.

Srpski stručnjak bio je zadovoljan odnosom momaka prema dresu sa državnim grbom, ali i rekao  da se sada ekipa mora okrenuti junskom duelu sa Jermenijom.

“Nemam šta da zamjerim igračima, to je fudbal. Oni su dali doprinos, pokazali želju i borbenost. Ako je protivnik u pojedinim momentima bolji, Bože moj, tu ne možemo ništa. Svaka čast momcima. Glavu gore, igraćemo neke naše utakmice gdje smo mi, objektivno, u realnijem kvalitetu odnosa. Svaki poraz zabrinjava, ali, opet, na ruku idu drugi rezultati, koji daju za pravo da se nadamo. Mislim da nijesmo zaslužili da izgubimo, ali, tražićemo šansu na utakmicama koje nam više odgovaraju”, istakao je Ljubiša Tumbaković.

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore igraće u grupi 8 preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.