„Luče“ za najbolje učenike OŠ „Mileva Lajović Lalatović“

luca4444
Bojana Vujačić
  • Autor onogost.me
  • 13.06.2016. u 10:19

U OŠ „Mileva Lajović Lalatović“ održano je svečano uručenje diploma „Luča“ za 12 učenika, koji su bili najbolji nakon devetogodišnjeg školovanja.

To značajno priznanje dobili su Nina Bećirović, Saša Bojović, Sava Bulajić, Milica Kalezić, Tamara Stojanovski, Arijana Fatić, Snežana Čvorović, Ivana Vujačić, Milica Perunović, Tijana Matović, Aleksa Pavlićević i Tamara Golović.

Direktorica škole Vera Božović pozdravila je prisutne i rekla da je ovo poseban dan za školu, jer će 12 najboljih od ostalih učenika, razlikovati diploma „Luča“.

„To je nagrada za vaš uloženi trud, kao i napore i trud vaših roditelja, učitelja i nastavnika tokom dosadašnjeg školovanja. Tražim riječ koja ima puno srca da iskaže moje lično, a duboko poštovanje za vaše pregalaštvo”, rekla je ona.

Ona se obratila ”lučašima” sa riječima da budu dovoljno mudri – da nikad ne kažu da znaju sve.

”Da uvijek budete spremni da stičete nova znanja i vještine, budete kreativni i povlačite sjajne životne poteze… Budite skromni u svemu, osim u želji za znanjem i stvaralaštvom, a prepreke posmatrajte kao izazov“, dodala je Božović i poželjela učeniku generacije Aleksi Pavlićeviću da i dalje bude prvi među najboljima, a svim učenicima da ih prati sreća u daljem životu.

Učenici škole priredili su kratak program, kako bi uljepšali ovaj trenutak svojim drugarima.

Ova generacija polumaturanata OŠ „Mileva Lajović Lalatović“  imala je ukupno 128 učenika, od čega je, pored 12 lučonoša, bilo 35 odličnih učenika, kao i 43 učenika sa vrlodobrim uspjehom.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.