MZ Ćemenca uručila poklone mališanima vrtića “Proljeće”

MZ Ćemenca
 • Autor onogost.me
 • 28.12.2022. u 12:37
Predstavnici Savjeta mjesne zajednice (MZ) Ćemenca posjetili su vaspitnu jedinicu "Proljeće" i najmlađim žiteljima uručili poklon pakete koji su obezbijeđeni uz podršku sponzora.

Predsjednik Savjeta Balša Blečić i član Savjeta MZ Srđan Marić čestitali su djeci praznike, naglasivši da je MZ i u tekućoj godini imala dobru saradnju sa vrtićem “Proljeće”.

“Uvijek je posebno biti u društvu naših najmlađih. U godini koja predstoji, nastavićemo da radimo na pitanjima koja su od značaja za naše najmlađe stanovnike. Nastavićemo i sa aktivnom podrškom radu vrtića, čime ćemo u još većoj mjeri poboljšati uslove u kojima boravite”,  kazao je Blečić.

Marić se ispred rukovodstva mjesne zajednice zahvalio prijateljima koji su podržali akciju. Tokom posjete, djeca su u priredila i prikladan kulturni program.

Koordinatorka vrtića, Dragana Lalić, je istakla da je ove godine upisano preko 90-oro djece, a redovno se sa njima druži 60 mališana.

Ona se ispred kolektiva zahvalila predstavnicima mjesne zajednice i poželjela u narednoj godini još bolju saradnju.

Iz MZ Ćemenca kazali su da im je u planu u narednoj godini da se aktivnije uključe u razne vidove podrške, kao što su pomoć pri rekonstrukciji igrališta i dječjih rekvizita na istom, a u dogovoru sa rukovodstvom pomenutog vrtića.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci