Volonteri Crne Gore opet na Bedem festu

volonterissss
  • Autor onogost.me
  • 25.08.2015. u 12:45

NVO Volonteri Crne Gore iz Nikšića nastvlja dobru saradnju sa organizatorima Bedem festa pa će i ove godine biti važan dio ove muzičke manifestacije.

Kako su istakli u toj NVO, saradnja podrazumjeva aktivnosti iz oblasti ekologije, socijalne zaštite i brojne druge.

Na njihovom info pultu svi ljubitelji dobrog zvuka moći će da doniraju hranu, odjeću, obuću, igračke za najugroženije stanovništvo.

„Cilj ove saradnje zaista predstavlja mogućnost da se na festivalima tipa Bedem festa, na najbolji mogući način utiče na svijest građana o potrebi humanog rada, o potrebi solidarnosti sa najugroženijim dijelom stanovništva“,kazao je Mirko Pavićević, predstavnik Volontera.

Udruženje Volonteri Crne Gore je neprofitabilna organizacija osnovana u Nikšiću. Već drugu godinu za redom sprovodi projekat „Volontersko socijalni servis“ koji ima za cilj da se za najugroženije stanovništvo obezbijede osnovne namirnice za život. Udruženje broji 60 volontera, sa ugovorom o volonterskom radu i volonterskim knjižicama.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Putnici Air Montenegra od juče ujutru čekaju let na relaciji Ljubljana - Podgorica. Iz kompanije su Portalu RTCG da je do kašnjenja u realizaciji jučerašnjeg leta Ljubljana-Podgorica došlo zbog manjeg tehničkog kvara na avionu, a let će biti realizovan po otklanjanju istog.