Tehnopolis: Sjutra panel diskusija „Kako se boriti protiv korupcije na lokalnom nivou“

2_radionica_0
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 05.09.2018. u 08:49

Panel diskusija na temu „Kako se boriti protiv korupcije na lokalnom nivou“, koju organizuje Centar za bezjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja „Defendologija“ u saradnji sa Centrom za političke edukacije, održaće se sjutra u sali Tehnopolisa u 11h.

Na panel diskusiji učesnici će moći da diskutuju na temu korupcije na lokalnom nivou, daju svoja mišljenja, savjete, ali i da čuju preduzete aktivnosti na ovom polju sprovedene kroz projekat „Korupcija na nultu opciju“ kao dio šireg projekta „Smjestimo korupciju u muzej“ u saradnji sa Centrom za građansko obrazovanje finansijski podržano od strane Evropske unije.

Na panel diskusiji će govoriti koordinatorka projekta Jelena Milić iz Centra za bezjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja „Defendologija“, Dragiša Janjušević, medijator panela iz Centra za političke edukacije i kao i Tamara Miljanić, sociolog (metodolog) iz Centra za političke edukacije.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Performans mladih u parku, kod Gradske kuće, održan je juče, čime su kompletirane aktivnosti projekta „Korupciju na nultu opciju“ .

U okviru projekta "Korupciju na nultu opciju" koji sprovodi  Centar za bezbjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja Crne Gore -"Defendologija” u saradnji sa Centrom za političke edukacije, danas je u Tehnoplisu održana tribina na temu prijave korupcije.