Održan performans mladih u gradskom parku

1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 01.10.2018. u 13:33

Performans mladih u parku, kod Gradske kuće, održan je juče, čime su kompletirane aktivnosti projekta „Korupciju na nultu opciju“ .

Naime, performans je uključio mlade koji su za ovu aktivnost pripremili kratku predstavu na temu korupcije u zdravstvu, kao samo jednom od mogućih pojavnih oblika korupcije, prema njihovim stavovima.

Prisustvovalo je pedesetak građana i još toliko prolaznika koji su zastali da se osvrnu na performans.

Tokom ove aktivnosti koordinatorka projekta Jelena Milić iz Centra za bezjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja „Defendologija“  i ostali uključeni u projekat dali su osvrt na sve već realizovane aktivnosti, kao i link za anonimnu prijavu korupcije.

Projekat “Korupciju na nultu opciju” sprovodi Centar za bezbjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja Crne Gore “Defendologija” i Centar za političke edukacije, kao dio šireg projekta „Smjestimo korupciju u muzej“ u saradnji sa Centrom za građansko obrazovanje, a finansijski je podržan od strane Evropske unije.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U okviru projekta "Korupciju na nultu opciju" koji sprovodi  Centar za bezbjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja Crne Gore -"Defendologija” u saradnji sa Centrom za političke edukacije, danas je u Tehnoplisu održana tribina na temu prijave korupcije.