Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Danilo Pantić na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Abu Dabiju

danilo_pantic
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 24.10.2015. u 09:49

Oči crnogorske sportske javnosti uprte su u Abu Dabi. Tri džudo reprezentativca pokušaće da se domognu medalje i naprave još jedan rezultat za ponos. 

U konkurenciji oko 350 takmičara iz 85 zemalja svoj put ka slavi krčiće Arso Milić, Balša Sinanović i prvak Evrope iz redova nikšićkog Akademika, Danilo Pantić.

Direktor Džudo kluba Novica Milović,kaže da se Danilo dobro spremao sa takmičenje, ali da to ne mora ništa da znači jer je kokurencija veoma jaka i na turnir su došle svjetske džudo sile. Kada je u pitanju žrijeb Novica kaže da se može reći da je bio povoljan, ali da je tatami jedino mjerilo.

„Ne smijemo zanemariti prvo kolo protiv Norvežanina, znamo da se džudo trenira na svim kontinentima i da svi imaju šansu. Danilo treba da ide meč po meč, pa ako Bog  da  i da osvoji medalju. Konkurencija je paklena. Na ovo takmičenju svi su došli po medalju“jasan je Milović.

Danilo svoj nastup, u kategoriji do 100 kg, ima sjutra kada ga očekuje duel sa Henrikom Reitanom iz Norveške. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.