Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšić taličan stonoteniserima, ekipno srebro za našu reprezentaciju

14089582_977216869057881_942439395_n
Marija Vujović
  • Autor onogost.me
  • 20.08.2016. u 11:00

Nikšić je ovih dana domaćin Balkanskog prvenstva u stonom tenisu za mlađe seniore u kojem učestvuje šest zemalja. Naša muška reprezentacija juče je osvojila ekipno srebro i na pravi način uljepšala organizaciju ovog turnira čiji je pokrovitelj Opština Nikšić.

“Na  ovom prvenstvu učestvuje šest država i to Bosna i Hercegovina, Srbija, Kosovo, Albanija, Makedonija i Crna Gora. Pored muškaraca igraju i djevojke. Prva dva dana igrao se ekipni dio, sad slijedi pojedinačna, igra parova i igru mješovitih parova pa se i tu nadam medaljama”, kazao je generalni sekretar stono-teniskog saveza Crne Gore, Nenad Raičević.

On je istakao da je veoma zadovoljan organizacijom koja je umnogome olakšana kompletnom podrškom Opštine i Sportskog centra.

“ Uz njihovu podršku bilo je lagano organizovati izuzetno zahtjevno takmičenje, a potvrda da smo dobro to odradili jeste sastanak na kojem su sve članice delegacija država odali priznanje za uspješnu organizaciju. Zadovoljni su i sa uslovima za takmičenje kao i smještajem u Hotelu Onogošt”, dodao je on.

Njegovo mišljenje dijeli i predsjednik opštine Nikšić, Veselin Grbović.

“Mislim da je ovaj turnir organizovan na jednom visokom nivou. Posebno raduje to što prvi put baš u Nikšiću  reprezentacija Crne Gore prvi put osvaja medalju na Balkanskom prvenstvu. Nadam se da će ovo biti podstrek za razvoj stonog tenisa u Nikšiću jer uslove, sigurno, imamo dobre. Potrebno je samo malo više propagande,  kao što je i ovo Balkansko prvenstvo i veći broj turnira turnira kako bi stoni tenis ovdje istinski zaživio”, zaključio je Grbović.

Naša selekcija je juče u finalu poražena od Srbije, dok je treće mjesto osvojila ekipa Bosne i Hercegovine. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su devet medalja na međunarodnom turniru "Trofej Bara".
Na Evropskom juniorskom kupu koji je juče održan u Rijeci, Andrijana Šutović, takmičarka Džudo kluba Straševina, osvojila je bronzanu medalju.